Spyshot Mini Estate

Auteur: , 4 Reacties


Dit is de allereerste spyshot van de Mini Estate. We schreven al eerder over de mogelijke varianten van de nieuwe Mini, het Estate model is het vierdeurs model met langere wielbasis (en suicide doors!). Deze variant moet ongeveer de helft van de verkopen voor zijn rekening gaan nemen. De Mini Estate werd betrapt tijdens testwerkzaamheden. Er is weinig te zien, maar het is een bevestiging dat de Estate er echt komt.

Het is niet voor het eerst dat Mini met een stationwagon komt. Van de oude Mini was ook een Estate leverbaar. Het nieuwe model laat nog tot 2007 op zich wachten. Lees meer op autowereld.com.4 reacties

Begin de week met Mercedes-AMG, bekijk het HIER!
Sir Smokalot
Pfoe, wat een gedrocht! Een chrysler PT/Caddilac Escalade kruising met een vleugje Porsche Cayenne aan de voorkant. Geef mijn portie maar aan fikkie!
Inderdaad, lijkt zo meer iets voor de hippe begrafenisondernemer…
Meer shots op http://www.autoweek.com/news.cms?newsId=103139
idd verschrikkelijk lelijk.
Zie ook: http://www.autoweek.nl/newsdisp.php?cache=no&ID=4424
“Mini heeft op de autoshow in Detroit bij monde van directielid Michael Ganal bekendgemaakt dat van de volgende generatie Mini ook een stationwagenvariant komt. Op die show laat Mini de Detroit Concept zien, die al een goed beeld geeft van wat we kunnen verwachten, al zullen vele snufjes verdwijnen. Mini pleegt met deze stationwagen zeker geen geschiedsvervalsing, want in 1960 is ook van de oer-Mini een stationwagentje gepresenteerd. Die is in de loop der jaren onder de naam Traveller, Countryman en Clubman Estate verkocht.”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).