Audi S4 vs Porsche 911 Carrera 4s

Auteur: , 1 Reactie

Een Audi S4 heb je voor zo'n slordige 80 mille, terwijl je voor de Porsche 911 Carrera 4s een dikke 132 mille moet neertellen. In prijs is het dus een wereld van verschil, maar hoe zit het met het verschil in prestaties? Is het te verdedigen dat de Porsche ruim anderhalf keer zo duur is? Het Duitse auto-motor-und-sport.de zette deze rappe jongens tegenover elkaar...

Overall zijn de auto’s best aan elkaar gewaagd. Het heeft immers ook geen zin om een poesje met een leeuw te vergelijken. Wel moet gezegd worden dat de Porsche duidelijk sneller is en betere rij-eigenschappen heeft, maar daar moet wel iets harder voor gewerkt worden. Het comfort en de instrumenten van de Audi zijn duidelijk een stuk gelikter dan bij de Porsche.

Toch is de vergelijking niet geheel terecht. Zo is de S4 bijvoorbeeld een vierdeurs, terwijl de Porsche tweedeurs is. Misschien moet de test straks nog evenjes over worden gedaan wanneer de vierdeurs Porsche Panamera verkrijgbaar is.1 reactie

tijdloze wagen, die Audi S4. Toen al/nog met fijne V8.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).