Prijzen Peugeot 407 Coupe

Auteur: , Geen reacties

Peugeot heeft de prijzen bekendgemaakt van de 407 Coupé. De 407 Coupé is leverbaar in drie uitrustingsniveaus: Référence, Pack Féline. De basisuitvoering is de 407 Coupé Référence met 2,2-liter viercilinder motor met een prijs van 37.200 euro. Voor de veelrijders is de 204 pk sterke 2,7-liter V6 HDif dieselmotor leverbaar voor 48.900 euro. Wil je liever een benzine V6 dan vraagt Peugeot 50.800 euro voor de Pack uitvoering.

Alle uitvoeringen hebben onder meer een gescheiden climate control, cruise control, zeven airbags, parkeersensoren aan de achterzijde en xenon koplampen. De Pack-uitvoering heeft als extra’s lederen bekleding en een JBL geluidssysteem, de Féline-versie (alleen te koop met de twee zescilinder motoren) biedt ook nog een zestraps automaat, alarm en een leerpakket waarbij ook de overkapping van het dashboard en het instrumentenpaneel zijn bekleed.

De 407 Coupe staat eind van het jaar in Nederlandse showrooms en als je meer wilt lezen kijk je bij Autovisie.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).