Nieuwe Volkswagens met universele USB

Auteur: , 1 Reactie

Eindelijk een producent die het begrijpt; Volkswagen zal in de nieuwe modellen EOS en R32 een universele USB connectie aanbieden. Hierdoor wordt het mogelijk om je portable storage, zoals USB-sticks en players, aan te sluiten op je autoradio! Volkswagen is de eerste die deze stap zet en zal de functionaliteit aanbieden in de Golf, Golf Plus en Touran. Volgend jaar zal het ook voor andere modellen beschikbaar komen!

Via de CD-speler in de auto kunnen er max 6 music folders op de display getoond worden. Alle info uit de muziekbestanden (er is uiteraard ondersteuning voor MP3), zoals artiest, titel van de cd, jaar van uitgifte, genre, etc, kan de display laten zien. En zelfs de scan, search en shuffle functies kunnen gebruikt blijven worden zoals je dit anders ook zou doen bij gewone CD’s! De prijs voor dit extra’s is 195 euri, te bestellen vanaf december dit jaar (bron: dubspeed).1 reactie

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Het is wel een mooie stap voorwaarts, maar ook weer niet zo revolutionair. Audi heeft een dergelijk systeem ook op het navigatie. Hier zijn twee MMC/SD sloten beschikbaar voor MP3 bestanden. Niet zo universeel als USB, echter wel zo handig (uit eigen ervaring).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).