Lancia Ypslion Momo edition babes

Auteur: , 2 Reacties


Lancia Ypsilon babe

Lancia Ypsilon Momo Edition

Jaja, dat is de Lancia Ypsilon door Momo Design. Ontwikkeld (je kan het raden) in samenwerking met Momo, je kent ze van de Lambo Gallardo. De speciale Ypsilon is voorzien van de 70 pk sterke 1,3-liter mutijet diesel. De MomoDesign onderscheidt zich van andere Ypsilons door zijn opvallende oranje kleuren de zwart metallic achterklep. Naast het oranje zijn ook een witte en een rode uitvoering te koop. Ook aan de binnenzijde zijn aparte kleuren toegepast en zijn de meters gevat in een zijde-achtig materiaal. Lees meer hierover op autoweek.nl.

Update: nog meer liefhebbers op flickr.com.2 reacties

That’s more like it!
@ Sacha, de auto of de dame? :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).