Mini Traveller Countryman Concept

Auteur: , Geen reacties


Het was een hectische dag, veel mensen ontmoet en heel, heel veel gelopen... daarom nu nog even een update met een aantal bijzonderheden van vandaag. Eentje daarvan is de Mini Traveller Concept car, een soort stationwagen die we al eerder voorspelden. De wagen is gebaseerd op de Countryman versie uit 1960, met herkenbaar logo. Van binnen een erg strak design met wit leer en van buiten ook zeker een verbetering van het huidige model!


De `achterklep´ is uniek uitgedacht, het zijn twee deuren die uit elkaar opengaan:

Mini Concept achterdeur

Een afbeelding van het interieur, erg netjes:

Mini Concept interieurEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).