Officiële foto´s BMW Z4 Coupe

Auteur: , 8 Reacties


De nieuwe BMW Z4 Coupe zal er hoogstwaarschijnlijk zo uit gaan zien. Motorisch goed voor 265 pk en 315 Nm koppel. Acelleratie in 5,7 seconden naar de 100 met een max snelheid van 250 km/u (uiteraard begrensd).

BMW Z4 Coupe voorkant8 reacties

Smaak is persoonlijk, maar na 20 jaar BMW (323, 525, M3, 730, 740, 635, 850) kap ik er mee. De prijzen reizen door allerlei overbodige bullshit de pan uit. Als ik een gameboy wil dan koop ik die wel los. De BMW’s worden inmiddels zo zwaar dat rijden ook niet meer de fun van een paar jaar terug is. En dan het design. AFSCHUWELIJK… niks meer ingetogen en subtiele kracht… nee een IN-JE-GEZICHT ontwerp… sorrie BMW ik ben klant AF!!!

Ruud
GROOT gelijk, hun ego is veel te groot (Z8 behalve)
Sry maar ik vind deze auto gewoon zalig!!
Ruud: wat is dan een optie?? (en dan heb ik het niet over uiterlijk maar over rijplezier??)
Tja Martijn, het is nu een Audi A6 4.2Q geworden. Ook deze heeft zon’n MMI systeem, maar met duidelijk minder flauwekul en intuitief /ergonomisch stukken beter.
Gr. Ruud
autoliefhebber (de enige echte)
Mijn oplossing: Chris Bangle terugsturen naar Amerika, bijvoorbeeld naar Cadillac, die kun je niet meer verknoeien. Met Ruud eens dat BMW’s niet meer om aan te zien zijn en dat er veel te veel flauwekul in auto’s zit tegenwoordig.
lenard podevyn
OMG!! zit iedereen hier te zagen, terwijl dat deze wagen supermooi is… ik geef toe dat carroserie bij elke auto past, maar tjah. dat kost nu eenmaal veel geld
standaert lindsey
Ik overweeg om een Z4 coupé te kopen, vind hem gewoon supermooi! Momenteel is er geen enkele andere wagen in dit genre (en in die prijsklasse uiteraard) die mij kan bekoren. Tenzij jullie mij nog goeie alternatieven weten te zeggen, maar ik betwijfel het. Ik geef toe, de Z4 cabrio vind ik stukken minder, maar de coupé daarentegen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).