Opel Antara GTC

Auteur: , 8 Reacties


Opel toont op de IAA de driedeurs SUV Antara GTC (Grand Turismo Crossover), een extreme opvolger van de Frontera.

Opel Antara GTC
Dit is een officiële afbeelding van de Opel Antara GTC. Persberichten noemen een een 212 pk sterke 1,9 liter viercilinder dieselmotor voor deze conceptcar.8 reacties

Damn, Infinity- achtig? Ik vind ‘m mooi! Ben benieuwd of de wagen zich een beetje normaal kan verplaatsen want een Frontera is niet veel soeps.
Heeft inderdaad wel wat weg van een Infiniti, sinds tijden weer een uitdagend Opel design. Het werd tijd…

Deze week is trouwens officieel bevestigt door Opel dat de volgende generatie Frontera de naam Antara krijgt; “Volgens de importeur is de naam niet verzonnen voor alleen het prototype. Ook de productieversie zal zo heten.”

De opvolger van de Frontera komt eind 2006 op de markt. Hij is grotendeels door GM Daewoo in Zuid-Korea ontwikkeld, waar ook de productie gaat plaatsvinden. Opel gaat de 4×4 aanbieden in twee carrosserievarianten, een driedeurs en een vijfdeurs.
Jammer dat het dan weer zo lang moet duren. Computertechnologie gaat als een trein, maar ontwikkelingen in de auto- industrie duren zoooooo lang.

Gaat Opel hiermee een slag slaan? Eigenlijk heel tegenstrijdig. Aan de ene kant vooruitstrevende modellen (proberen te) ontwerpen en aan de andere kant kosten wat het kost nummer 1. in afzet proberen te blijven (prijsvechter) en Astra’s dumpen. Wat voor identiteit probeer je dan na te streven?
getver, deze is OK man!
alleen nergens weer een kostplaatje…
Nissan Murano is ook een leuke!
Tegen de tijd dat ze een leuke auto uitbrengen mogen wij
lekker in de file aanschuiven ;o))
op de reactie van Lotte wil ik hetvolgende kwijt: een frontera lwb is een prachtige auto,van uitzicht én van rijden!Ikzelf ben ook een vrouw en rijd al 11 jaar met een opel frontera 23 tdi,nautilus,hij is dus al 11 jaar oud en nog altijd een ‘prachtwagen’ waar veel mensen naar omkijken !!!Ik heb nog nooit zo een goede auto gehad!Als de frontera niet veel soeps is,zoals je zegt,dan moet je maar es alle modellen van Ford proberen,ik weet waarvan ik spreek,heb ze allemaal gehad,mijn laatste was trouwens een dikke scorpio!! Helemaal niets tegenover de Frontera!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moest effe denken aan mijn wagentje toen destijds!
Een Seat IBIZA, man man man wat een misérie was dat zeg!
Ik overdrijf nu niet hé maar dank zij die wagen kan ik aan auto’s werken! ;o) Het enige positieve dat er is!
Alle dagen te laat op ’t werk! Nooit vertrekken zonder gereedschapskoffer en continue stoppen voor iets die haperde!
Een ramp letterlijk! Daar heb ik 8 jaar mee geprutst, financieel kon ik niets anders te kopen toen! Dat geld van al die onderdelen en kosten had ik dus beter gespaart voor een Almera! De mensen langs de autostrade begon al het autootje te kennen, hahahaha!
Dus zo’n Frontera afbreken is echt niet terecht! ;o))
alles behalve opel
opel’s SUV? ya right
mijn top SUV’s

porshe cayenne
audi q7
vw touareg
infinity
range rover sport
bmw x5
mercedes ml
.
.
.
.
nissan pathfinder
.
.
.
honda CRV
.
.
.
opel’s SUV: de frontera
opel nu???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).