Saab 9-3 Aero SportCombi gaat goed!

Auteur: , 3 Reacties

De break-uitvoering van de laatste Saab 9-3, de SportCombi, breekt op dit moment de verkoopsrecords van het merk. De fabriek heeft momenteel al 8.500 bestellingen voor het model binnen. Dit is voor Saab meer dan ooit, zeker in zo'n vroeg stadium van de lancering. In Europa hebben de eerste klanten hun SportWagon reeds op 5 september in ontvangst genomen.

Om aan de vraag te voldoen wordt in de productievestiging in het Zweedse Trölhattan overwerk geïntroduceerd. Saab zal dit jaar nog 20.000 exemplaren proberen te bouwen. Dat is een derde meer dan verwacht.

Saab 9-3 Aero Station3 reacties

ziet er ook goed uit :D
Tamminga - Van Henegouwen
Ik kan u mededelen namens de Saab federatie foundation dat Saab een werkelijk uistekende performance laat zien. We zien vanuit alle dealers dat het service level op een ongekend hoog niveau staat. Moet daar wel een kanttekening bij maken dat dit bij sommige dealers ook tot exeptioneel hoge rekeningen kunnen leiden maar we willen expliciet geen namen noemen. Neem bijvoorbeel Van Kooij Saab Amersfoort. Dat is werkelijk ongekend. Daar moest laatst van een super de luxe werkelijk met alle maar dan ook alle opties geladen Saab 9-3 turbo een klein mechaniek vervangen worden. Die wagen is van het laatste type. De service was helemaal top. Er werd aangegeven dat de wagen de volgende week afgeleverd kan worden en dat dan alles in orde zou komen. En inderdaad de week erop werd alles keurig afgehandeld. Daarna kwam de rekening. KASSA ruim 700 euro voor een klein beurtje met een klein mechaniekje waar ze in eens 3 uur mee bezig zouden zijn geweest…. Deze clientele heeft zich daarom ook direct gevoegd naar de Saab federatie waar deze via mijn secretaresse uiteindelijk onder mijn aandacht werd gebracht. Tamminga (ben ik) zou geen Tamminga zijn als daar geen actie op wordt ondernomen. Wij gaan Van Kooij hier dan ook op aanspreken. Verdienen is ok. Maar dit is werkelijk buiten proporties. Voor zover wij het nu kunnen overzien is hier ruim 500 euro wintst op gemaakt. En als dit naar buiten komt, als dit bekend wordt in de media dan hebben we echt een groot probleem. Tot slot rest mij te zeggen dat ik uitermate strots ben op ons wagenpark zoals dat momenteel met vereende krachten is ingezet.

Drs. Tamminga – Van Henegouwen
Saab Federatie Nederland.
“we willen expliciet geen namen noemen. Neem bijvoorbeel Van Kooij Saab Amersfoort.”
Heel stijlvol Tamminga gelijk iemand in het openbaar aan de schandpaal nagelen… misschien kunt u uw emailadres er even bij plakken, zodat men direct naar u kan mailen voor een reactie?

Eigenlijk zou deze reactie van u gewoon gewist moeten worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).