The Game veilt Bentley voor slachtoffers Katrina

Auteur: , Geen reacties

Rapper The Game heeft zijn auto beschikbaar gesteld aan een internetveiling voor de slachtoffers van de ramp na de orkaan Katrina. Geïnteresseerden kunnen tot woensdag bieden op de Bentley Continental GT, die een aankoopwaarde heeft van 184.000 euro. The Game kreeg de auto als bonus bij het afsluiten van een schoenencontract. Een deel van de opbrengst van de schoenenverkoop gaat ook naar de slachtoffers van de orkaan.

De schoenen die de rapper promoot, liggen vanaf december in de winkels en hebben de naam ‘Hurricane by 310’ (de naam van The Game was vroeger Hurricane Game).

Verschillende sterren leveren een bijdrage aan de veiling. Onder hen zijn Susan Sarandon, George Clooney, Dakota Fanning en B.B. King. Acteur Morgan Freeman nam het initiatief voor de actie op charityfolks.com. Zelf bracht hij een plaatsje in de zaal tijdens een screening van zijn nieuwe film ‘An unfinished life’ onder de hamer (via Novum Nieuws).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).