Smart zoals Smart bedoeld was..

Auteur: , 3 Reacties

Een paar slimme Zwitsers van Autoplus hebben wat moois bedacht om meer Smarts de weg op te krijgen. Als je een Smart begrensd op 45 km/u, kwestie van de buitenspiegels openklappen, dan mogen er veel meer mensen in rijden. In Zwitserland wordt rijden in een Smart dan haalbaar voor iedereen die 16 is en een soort brommer rijbewijs heeft. Nu maar even afwachten tot dit in Nederland ook komt.

Via: autoblog.it.3 reacties

een Smart als brommobiel is natuurlijk vetter dan zo’n Bellie wagentje. En ik hoorde dat een Smart veel veiliger is omdat een Bellie brommobiel geen veiligheidskooi heeft (??). Is het inmiddels al duidelijk of er binnenkort in Nederland ook in een Smart gereden mag worden als hij begrensd wordt tot 45 km p/u?
Is er al wat meer bekend gemaakt,want dit is wel een heel goed idee
prima idee is dit al in nederland en hoe zit het dan met het kenteken afgifte ?

Ik ben zelf gehandicapt en de smart zou een mooiere oplossing zijn dan een brommobiel,

Van mij mag je hem spuiten in de reclame die je wil en ik rijd je rreclame rond in noord holland omgeving haarlem ijmuiden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).