Overzicht Nederlandse autobladen

Auteur: , 1 Reactie

Niels van der Weiden heeft op zijn weblog een goed overzicht van de Nederlandse autobladen en autozines. Autoweek en Autovisie zijn wat mij betreft de belangrijkste (en hebben ook een redelijk goede website), de rest hobbelt er achteraan en probeert wat aandeel weg te kapen maar dit wil nog niet echt lukken. Allen TopGear lijkt goed op weg...

In korte tijd kwamen afgelopen periode TopGear Magazine, AutoReview en Auto Motor und Sport magazine naar Nederland. Ik snap nog steeds niet dat er zoveel ruimte is voor al die nieuwe magazines, volgens mij is dit een kwestie van tijd… AutoReview heeft inmiddels de frequentie al teruggebracht naar 1x per maand ipv 1x per week. Wat betreft de e-zines is het vaak copy en paste van persberichten, alleen de rijimpressies van autozine zijn goed.

Lees het artikel op nvdw.web-log.nl. Wel jammer dat autoblog.nl mist in het overzicht, gemiste kans ;)1 reactie

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
De Heeren Wonen
De Heeren Wonen autostoeltjes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).