Tokyo Motor Show 2005

Auteur: , Geen reacties

Nog steeds met verzuurde benen, is het team van Autoblog.nl aan het bijkomen van de IAA, want natuurlijk waren we er in Frankfurt bij, met een live verlag. Enorme afstanden zijn afgelegd van auto naar auto. De IAA net achter de rug en de volgende Auto Show dient zich alweer aan: De Tokyo Motor Show...

Dit jaar opent de Tokyo Motor Show haar deuren vanaf zaterdag 22 oktober tot en met zondag 6 november. Helaas hebben we ons dit keer niet ingeschreven voor de persdagen, maar natuurlijk houden we wel al het interessante nieuws in de gaten dat daar vandaan komt…

De officiële site van de Tokyo Motor Show vind je hierEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).