2008 Audi A4 en A5 richten pijlen op 3-serie

Auteur: , 8 Reacties


Audi chef Martin Winterkorn heeft meer bekend gemaakt over de toekomstige A4 en tweedeurs A5, die meer weerstand moeten bieden aan de nieuwe BMW 3-serie en Lexus IS. De nieuwe lijnen van Audi zullen agressiever worden door een bredere look en een meer prominente grille.

Verwachting is dat de A5 coupe en cabrio rond 2008/2009 bij de dealer staan. Maar ze zullen nog een zware strijd moeten leveren met de huidige dominantie van BMW op deze markt…

Lees het originele bericht op automobilemag.com (via autoblog.com).8 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
they rule
Sir Smokalot
Wat een beauty toch weer! Ook al is het een photoshop, ik ben nu echt wel een audi-fan aan het worden (hoewel het ruitje iets verder naar beneden doorgetrokken mag worden wat mij betreft)
bmw 3 serie blijft zowieso beter
bmw maakt supermotoren en ziet er beter uit
@bmw fan
de 3-serie is: lelijk
een grote teleurstelling
heeft te kleine wielen
alsof je 4meter bmw bestelt
Holla and Happy Thanksgiving.
bmw fan ik sluit me bij dexter aan ondanks dat ik een audifan ben vond ik bmw vroeger beter,ze maken nu meer van die ufowagens en het lijkt nergens op,oja audi gaat de strijd winnen let maar op !!!! audi rulezzzzzzzzzz.
Audi rulez, dat weet ik zo net nog niet. Vele jaren (13) heb ik audi (80, A3, A4)gereden de laatste een A4 avant maar in 2005 overgestapt naar BMW 3 serie. Inmiddels m’n 2e BMW maar ik moet zeggen als ervaringsdeskundige dat BMW mij qua wegligging en motoren veel beter dan de Audi bevalt. Ook vind ik de modellen politiek van Audi saai worden. De laatste echte Audi is voor mij nog steeds de A80 fraai design, niet starten aan de stuurkolom, unieke spiegelverstelling etc.etc. meer eigen identiteit. Dat niet hebben van een eigen identiteit lees je ook hieronder weer
” Audi chef Martin Winterkorn heeft meer bekend gemaakt over de toekomstige A4 en tweedeurs A5, die meer weerstand moeten bieden aan de nieuwe BMW 3-serie en Lexus IS. De nieuwe lijnen van Audi zullen agressiever worden door een bredere look en een meer prominente grille”. BMW vind ik, of je het mooi of lelijk vind, qua lijnvoering veel gedurfder dan Audi. Bovendien vraag ik mij af gezien de problemen bij VAG of Audi binnen die stal van eenheidsworst als merk tot z’n recht komt . Maar goed Opel vinden schijnbaar ook velen mooi ondanks z’n saaiheid. Er zijn maar producenten die werkelijk trendsettend zijn maar BMW, Lexus, Citroen, Alfa behoren daar qua design toe. Audi is onderhuids veel meer Volkswagen of Seat neem de oude A3 dat dashboard lag ook in de Seat Leon ik vind dat je dat als premiummerk niet moet doen. Ook de dealer organisatie is niet premium dat kun je nalezen in de autoweek trofee
Lexus en BMW scoren hier ook hoger. Kortom er valt nog heel wat te verbeteren bij Audi (dealers, modellenpolitiek en technische oplossingen)voordat ze gaan overheersen.
De a5 zoals hier getoond lijkt op een japanner. Ik vind dat Audi geweldige en vooral ook zeer mooie auto’s bouwt, maar met de a5 zoals hier getoond en de q7 slaan ze de plank mis.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).