Hartge verwijdert 250 km/h begrenzing BMW M5

Auteur: , 5 Reacties

De gentlemen's agreement die de autofabrikanten met de Duitse overheid hebben wankelt al een tijdje. Dit wordt nu kracht bijgezet door tuner Hartge. De Duitse BMW tuner nam de M5 al eerder onder handen, maar toen werd de 250 km/h begrenzing met rust gelaten. Hartge heeft deze nu verwijderd en de M5 loopt nu maar liefst 320 km/h!

Hartge doet de begrenzing niet zomaar verwijderen, want om al dat extra vermogen in goede banen te leiden zijn wel wat aanpassingen nodig. Denk hierbij aan aanpassingen aan de vering, banden en remmen.

Lees meer op: germancarfans.com5 reacties

Junior Schouten
Wow fantastische looks en prestaties wat verlangt een BMW liefhebber nog meer?
Een goeie levensverzekering @ 320Km/h
Leuke concurrent voor de Mercedes E Brabus 350km/h
Tof bakske nu alleen nog een hogere snelheidslimiet en de wensen voor een BMW-fanaat zijn vervuld!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).