Stop sniffing the glue and check out my Subaru

Auteur: , Geen reacties

Het is niet helemaal duidelijk of de videoclip van een paar Britse 'rappers' serieus bedoeld is, of dat het een viral marketing stunt is. Wat het ook mag zijn, leuk nummer met pakkende teksten zoals "Stop sniffing the glue and check out my f#cking Subaru!", en "Kids get in the back of my car and they do a poo" ;)

Het nummer schijnt van ene Dan Joyce te zijn (met virale ondersteuning van MTV Dirty Sanchez en digital advertising agency ASA Bailey) en ik gok dat de gemiddelde Subaru rijder het best kan waarderen. Check de video op lpc24.com.

Binnenkort wordt het nummer als MP3 verkrijgbaar op iTunes en als ringtone (via marketingfacts.nl).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).