Landwind overweegt kort geding tegen ANWB

Auteur: , Geen reacties

And the Landwind soap continues... Landwind-importeur Peter Bijvelds en de ANWB waren al niet echt vriendjes meer na de vernietigende uitslag van de crashtest die de ANWB met de Landwind uitvoerde. De Landwind zou volgens de ANWB verboden moeten worden. Nu blijkt dat de Landwind misschien toch niet zo gevaarlijk is als de ANWB doet overkomen, wil Peter Bijvelds dat de ANWB zijn mening bijstelt en overweegt een kort geding tegen de ANWB voor het feit dat zijn merk zo kort voor de belangrijke IAA in diskrediet werd gebracht...

In een eerste reactie stelt ANWB-testredacteur Dick Kooman dat de wending van Landwind simpel te verklaren lijkt. “Ze maken gebruik van individuele testen waarvoor lagere eisen gelden, wat mij betreft is dat nog steeds een hiaat in de wet. De door ons gehanteerde testmethode is gecertificeerd en voldoet aan de alle eisen op dit gebied.” (via automotive-online.nl)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).