Lindsay Lohan crasht Merc SL65

Auteur: , 13 Reacties

Word on the street is dat Lindsay Lohan, de 19-jaar jonge actrice in oa Hollywood flop "Herbie Fully Loaded" gewond geraakt is tijdens een auto-ongeluk. Het ongeluk gebeurde NIET terwijl Lohan de paparazzi aan het afschudden was, maar ze moest plots uitwijken voor een Chevy Astro, haar Mercedes SL 65 parkeerde ze vervolgens in een andere wagen.

Je zou denken dat ze er de vorige keer wat van geleerd zou hebben, maar nee dus (via emercedesbenz.com).13 reacties

Een korte maar duidelijke introductie van het voertuig delict: http://www.edmunds.com/insideline/do/Drives/Followup/articleId=104360
Sir Smokalot
Alweer?? 5 maanden geleden deed ze dat ook al
Geef die doos een Landwind, zijn we daar ook weer vanaf…
Sir Smokalot
Ach ja, toch geld als drek hè, dan maakt het niet uit of je er een meer of minder crasht.
Althans: ik krijg het idee dat mensen met bergen knaken soms wat minder voorzichtig zijn met hun auto, ik was laatst bij een klant waar een hele mooie S8 met een compleet aan gort gereden voorkant stond…dat doet wel een beetje pijn….
Maar als het om vrouwen gaat zeg ik al jaren: geef ze een voorlopig rijbewijs. Als ze na de proefperiode geen grote brokken hebben gemaakt mogen ze ‘m wat mij betreft houden…
“bij een klant waar een hele mooie S8 met een compleet aan gort gereden voorkant stond…”
Rijk of arm, we zijn allemaal mensen.. kunnen dus allemaal een auto crashen, of ’t nu een Kadett is, of een S8.
Hahaha, Sir S. blijft het proberen! Vraagje, was die S8 van die klant? Zoja, was deze klant man of vrouw?
Sir Smokalot
Goede vraag: de klant was een autogarage, dus ik zou het niet weten. Als ik een gokje moest wagen zou ik zeggen “man”, je ziet zo weinig vrouwen in dat soort auto’s, die zitten meer in hun renault twingo/hyundai getz/ vw lupo, en maar kleppen tegen mekaar, en niet vergeten af en toe de make-up in de binnenspiegel te checken (waar heb je anders zo’n spiegel voor?)…
Ik zeg trouwens niet dat mannen goede chauffeurs zijn, daar zitten ook plenty eikels tussen. Maar bij mannen heb ik altijd nog het idee dat ze weten waarmee ze bezig zijn en hun kop bij het verkeer houden (alleen jammer als er dan een niet-sociale, agressieve rijstijl tegenover staat. Mannen schieten imo over het algemeen tekort in hoffelijkheid/correctheid in het verkeer), en bij vrouwen mis ik dat vaak totaal, vooral bij die dozen in hun boodschappenwagentjes die echt met heel andere dingen bezig zijn dan met autorijden.
Afgelopen vrijdag weer een mooi voorbeeld van gezien: ik was in Groningen aan het werk, en midden op de Petrus Campersingel (UMCG) klapt een vrouw met haar autootje achter op een andere auto, omdat ze gewoon niet op zat te letten!
En dan ook vooral de auto’s midden op de weg laten staan, om 1600 uur vrijdagmiddag (dit was nog niet zo erg als die 2 die in Duitsland midden op de A2 bleven staan met hun beetje blikschade).
Je begrijpt het waarschijnlijk al wel: ik ben iemand met een vrij lage irritatiedrempel, zeker in het verkeer :).
En zoals eerder al door mij vermeld: ik geef je helemaal gelijk wat betreft (een hoop) vrouwen.

Het ontbreken van hoffelijkheid/ correctheid bij (een hoop) mannen bevestig ik ook. Mijn grootste irritatie is bumperkleven: 99% mannen. Ik ben ECHT NIET iemand die onnodig links blijft rijden, maar als ik met 140 km/u aan het inhalen ben en er komt een of andere gatlarf je bumper aaien… geef me GVD 5 seconden om in te halen! Echt wel dat die middelvinger omhoog gaat.

Jij schijnt regelmatig op de A28 heen-en-weer te rijden? Misschien komen we elkaar weleens tegen… Als ik met 140 km/u inhalend mijn lippenstift zit bij te werken en ik jou met een roodaangelopen hoofd op de bumper zie hangen ;-)
Sir Smokalot
Heheheh, reken daar maar niet op! Te hard rijden doe ik alleen nog maar in Duitsland, of op onmogelijke tijdstippen (richtlijn: tussen 2300-0700 uur). En aan kleven doe ik alleen als mensen hun auto voor de mijne gooien terwijl er een behoorlijk snelheidsverschil is en de persoon in kwestie had kunnen wachten met naar links gaan zonder zichzelf daarbij te benadelen (lees: te remmen).
En dat kan je niet eens kleven noemen, ik laat de auto dan gewoon op de voorganger afrollen met de voet vlak boven de rem. Zodra de snelheden gelijk zijn neem ik wat meer afstand.
Mijn grootste irritatie is het slechte/late gebruik van knippers. Dat is je enige communicatie met de rest van het verkeer, en ik heb al regelmatig iemand bijna in zijn flank aangereden omdat die persoon het niet de moeite waard vond te knipperen alvorens naar een andere strook te gaan. Maar met een beetje rijervaring kan je aan hun rijgedrag wel zien wat mensen van plan zijn, dus smoke is nog steeds schadevrij (nou ja, door eigen schuld dan…)!
Maar die kans is ook groter als je niet bij L. Lohan in de buurt woont…(om het geheel toch maar ff een tikkie ontopic te maken)
Iemand koplampje van Lohan kopen:
http://cgi.ebay.com/LINDSAY-LOHAN-MERCEDES-BENZ-HEADLIGHT_W0QQitemZ6442097993QQcategoryZ2312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Nep denk ik, maar je kunt nooit weten natuurlijk.
PS: welke perverselingen dacht eerst aan andere koplampen, voordat ze op de link klikten?
Die koplamp is van een c-klasse
Hoezo internet scam? De verkoper is overigens qua grammatica en spelling nog slechter dan ik: “I WAS REALLY WAITING TO GET THIS IN MY HANNS(FRIEND OF MY WORKS AT THE PLACE WERE THE CAR WAS TAKEN)….. TODAY IS YOU LUCKY DAY THIS IS A ONE OF A KIND ITEM I WILL NEVER PUT ANYTHING LIKE IT THIS IS THE ONLY THING I GOT….YOU ARE BIDDING ON THE PASSENGER SIDE HEDLIGHT OF LINDSAY BLACK MERCEDES…”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).