Geld verdienen met vermijden van files

Auteur: , 1 Reactie

Automobilisten die de ochtendspits mijden, krijgen daarvoor binnenkort een beloning. Waren er eerst plannen voor een tolweg, nu krijg je dus geld toe op de A12... Als proef krijgen bestuurders op deze snelweg elke dag twee tot vijf euro(!) als zij de A12 tussen zeven en negen uur 's ochtends links laten liggen. Rijkswaterstaat begint volgend jaar met de proef tussen Zoetermeer en Den Haag. Hiervoor zijn duizend verstokte automobilisten geselecteerd; allemaal mensen die zijn gewend om daar minstens vier keer per week in de file staan.

Rijkswaterstaat: ,,Het kan een prachtige manier zijn om de overlast aan te pakken op plekken waar door werkzaamheden tijdelijk extra veel files zijn,’’ zegt programmanager Hans Wesseling.

Om de bestuurders te volgen, wordt mogelijk gebruik gemaakt van hun mobiele telefoon. Wesseling: ,,Met informatie van de providers kunnen we nagaan waar iemand zich bevindt. Maar misschien kiezen we ervoor om een chip in de voertuigen te installeren. Langs de weg staat dan apparatuur waarmee we kunnen zien waar de auto rijdt.’’ (bron: ad.nl).1 reactie

Dat is makkelijk geld verdienen: Ik kom daar nooit, dus doe mij ook maar 2 tot 5 euro per dag.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).