“Lambo-excuus” voor Mission Impossible 3

Auteur: , 2 Reacties

Voordat ik begin, even een tweetal zaken op een rij: 1. Menig vrouw kijkt erg graag naar Tom Cruise, terwijl de gemiddelde man niet echt warm loopt voor zijn blauwe ogen. 2. Het tweede deel van een goede film is vaak een teleurstelling, laat staan een derde deel (als voorbeeld noem ik The Matrix). Je moet dus een erg goed excuus hebben om straks naar Mission Impossible 3 te gaan, als je al niet door je vrouw of vriendin aan de haren wordt meegesleept. Dat excuus is er nu...

Naast sterren als Tom Cruise, Ving Rhames, Laurence Fishburne and Keri Russell zal ook een Lamborghini Diablo Gallardo op het witte doek schitteren. Je kunt nu dus roepen dat je niet voor Tom Cruise naar MI3 gaat, maar dat je als Lambo-fan naar de film gaat kijken; dat gelooft iedereen meteen! Echter een pijnlijk detail voor de ├ęcht Lambo-fans is dat de schoonheid in vlammen op zal gaan.

Mission Impossible 3 zal in mei 2006 uitkomen (via TheGermanCarBlog).2 reacties

is een gallardo die in vlammen opgaat
edit: dank u! heb is aangepast
Wat een mooi en spannende film maar all1 verhaal was op het eind niet helemaal afgemaakt !Mooie grapfics en goede actie!Echt een aanrader

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).