Nissan Note in samenwerking met Adidas

Auteur: , Geen reacties

Nissan is afgelopen dagen flink in het nieuws, dat komt voornamelijk door de nieuwe modellen die in Tokyo worden getoond (oa de Foria en de GT-R Proto). Een aander voorbeeld is de speciale uitvoering van de Nissan Note die in samenwerking met Adidas is gemaakt. In Japan is de Note al sinds januari van dit jaar te koop maar de compacte MPV staat nu op de Tokyo autoshow en is voor deze gelegenheid uitgerust met een bijzondere interieurbekleding.

Deuren, dashboard en stoelen zijn voorzien van een speciale stof waarin de kenmerkende drie witte strepen van Adidas zijn verwerkt (via autotelegraaf.nl).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).