Lamborghini Miura info

Auteur: , 5 Reacties

Autobild heeft nieuwe info over de Miura waar we vorige week al over schreven. De Miura zou al op korte termijn bekend kunnen worden gemaakt (2006). Deze impressie van Autobild heeft in ieder geval een agressieve look en kan het zo opnemen tegen de Ferrari Enzo.

Een paar dagen geleden was er op het forum van de thecarlounge.net ook al een foto van een mogelijke Miura te zien, deze lijkt echter minder realistisch. Autobild schrijft verder dat er mogelijk maar 300 tot 400 exemplaren van de Miura zullen worden gemaakt (via autoblog.it).5 reacties

Die van thecarlounge lijkt misschien minder realistisch, ik geef die echter de meeste kans van slagen. Miura gaat net als de LM00x gemaakt worden in samenwerking met Audi. De Le Mans concept kan een prima basis zijn verwacht ik. Bovendien lijkt die impressie nogal flink op een Miura, waarbovenstaande impressie meer lijkt op een Murcielago on steroids ;-)
OK, die van thecarlounge lijkt meer op de oude Miura maar heeft mi. veel te ronde vormen voor de huidige modellenlijn (het lijkt een Ford Tungsten GT: http://www.autoblog.nl/archive/2005/03/18/ford_tungsten_gt ), de nieuwe lambo’s zijn over het algemeen veel strakker…
ik de”nk niet dat hij hierop zal lijken
dese wagen is egt lauw en hopelijk wint dese van een ferrari enzo ferrari is bad(devil)
lamborgenius
mensen, dit is het gewoon, mooi gespierd en strakke body, en er zal ook wel een 6,2 of 6,5 motor in gaan:p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).