Mini Traveller Picknick concept in Tokyo

Auteur: , 1 Reactie

Mini liet een Frankfurt de Traveller concept zien. Op de Tokyo motorshow wordt deze concept ook getoond, deze keer met wat extreme aanpassingen. Het thema picknick staat centraal voor deze countryman en dat is te zien, uit het dak kan namelijk een houten tafel met twee stoeltjes worden gehaald... Is dit een grap of heeft Mini een nieuwe doelgroep?

De Britse vlag, die wel al kennen van de huidige generatie Mini, krijg je er gratis bij als tafelkleed slash picknick-doek… Meer info op auto-motor-und-sport.de (via autoblog.it) of check een grotere afbeelding bij autoweek.nl.1 reactie

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).