Porsche Cayenne Compact: X3 killer?

Auteur: , 12 Reacties

Porsche zou bezig zijn met een kleine SUV, een soort X3 versie van de Cayenne. De "Cayenne Compact" zal zich qua uiterlijk duidelijk van de grote broer gaan onderscheiden, de techniek zal volgens de Duitse pers wel grotendeels worden overgenomen... Porsche is het modellengamma dus aardig aan het uitbreiden maar dit gaat toch wel wat ver. Wat is de volgende stap, een Smart van Porsche?

Na de bekendmaking van de samenwerking met Volkswagen en het gerucht dat Volkswagen zal helpen bij de productie van de Panamera, klinkt het logisch dat deze kleine Cayenne ook onderdelen zal gaan gebruiken van het VW-concern (via autozeitung.de).12 reacties

wanneer?
Dat weet geen mens, als iemand de actuele Autozeitung heeft liggen kan die het misschien melden…
Het moet niet gekker worden!
Toch jammer dat ’t VAG concern zich zo bemoeid met exoten als Porsche en Lamborghini..
Ook AMS heeft nu info over een kleinere Cayenne: http://www.auto-motor-und-sport.de/d/93776
De wagen zou op hetzelfde platform als de Audi Q5 worden ontwikkeld.
Jammer dat Porsche zich niet gewoon lekker houdt bij maken waar ze goed in zijn.
Dit model verslaat misschien de X3,maar de grotere model verslaat de BMW X5 nooit. De BMW X% is koning onder SUV’s
Zolang er geen M-versie van de X5 is (MX5(santa)) geef ik de voorkeur aan de Cayenne Turbo. In het zilver ajb.
Als je geld hebt koop je een X5, als je nog meer geld hebt koop je een Cayenne Turbo en als je nog meer geld hebt, wacht je even op de Spyker SUV.
Porsche is met zn Cayenne Turbo echt wel de dikste SUV waar ik ooit in heb gezeten… Maar dit nieuwe model ”kleine SUV” eeeeh tja, denk net als de Cayenne erg wennen… Of het went nooit, Porsche kan zich beter met de 911 Turbo’s GT3 GT2 CarerraGT bezig houden.

Peace
@ Gala..haha porshe cayenne turbo vs X5 4.6s nou ik weet het wel hoor…cayenne zoiezo..x5 was een van de eerste in zijn klasse, maar geef mij maar de Lexus RX:D maar, vind de cayenne mooi..lkkr snel..gewoon power met lkkr hoog..je bent gewoon de koning van de weg..maar ze moeten niet teveel gekke auto’s gaan maken..stel je voor dat land rover met een sport model komt:P;)
Hope you come back soon!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).