Q-Park: Eerste kwartiertje niet langer gratis

Auteur: , Geen reacties

Parkeergigant Q-park dat 140 commerciële parkeergarages in Nederland heeft, kocht onlangs een parkeergarage in Amsterdam voor een recordbedrag van 105 miljoen euro. Zoveel was er in Europa nog nooit betaald voor een parkeergarage. "Heel toevallig" maakt Q-Park deze week bekend dat het gratis eerste kwartiertje bij alle 140 garages vervalt. Tja, die nieuwe garage moet nu eenmaal afgelost worden...


Het eerste kwartiertje was bij Q-Park altijd gratis. Voor veel mensen was dat net genoeg om snel iemand op te halen of gauw even een boodschapje te doen. Wie nu de slagboom passeert, betaalt vanaf de eerste minuut meteen voor een half uur of een heel uur (afhankelijk van de garage).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).