Nissan Skyline GT-R gespot: de tekening is mooier

Auteur: , 22 Reacties


Dat de nieuwe Nissan Skyline GT-R op komst is, wisten we, want de schets hadden we al in huis, maar onlangs is ook een prototype gespot tijdens testen op de Nurburgring in Duitland. Wanneer je 'm dan zo in het echt ziet en nog even terug kijkt naar de tekening, dan vind ik het nogal teleurstellend...

Natuurlijk is een tekening maar een tekening, maar het brute lijnenspel zoals in de schets zie ik in het echt maar heel beperkt terugkomen; jammer joh! Toch is smaak heel persoonlijk, dus oordeel zelf en bekijk de overige spyshots op japanesecarfans.com.22 reacties

Sir Smokalot
Zeker jammer! Je ziet hier overduidelijk de lijnen van de 350Z in terug, terwijl dit toch echt een auto voor een heel ander publiek moet worden.
Dit te conservatieve model gaat ze heel wat minder opleveren dan wanneer ze wat meer ballen hadden getoond…
James Blond
Dit is niet de nieuwe skyline GT-R maar een test-platform op basis van een in de US verkrijgbaar model. Infinity (het lexus merk van Nissan) heeft daar een grotere (en iets consevatiever) model in de range, naast de bekende 350Z. Wat we hier zien is een test platform op basis van dit model, met een bredere achterkant dan normaal. Mogelijk de basis voor de Skyline GT-R.
@James: Als dat zo is, kan ik alleen maar zeggen: Gelukkig!!! En nu maar hopen dat de uiteindelijke GT-R er écht iets gewaagder uitziet.
Thanx!
het is INFINITI
kees harrewijn
dit is de infiniti G35. Dit is geen nieuwe skyline.
Deze auto rijd al lang rond in amerika en japan
@kees: “Seen here testing at the Nurburgring test track in Germany is a Skyline GT-R test mule wearing a heavily modified body of an Infiniti G35 Coupe… Taking a closer look at these photos you’ll notice the slightly more acute roofline, hood air-scoops, widened body with flared fenders, rolled out rear quarter panels and rocket launcher like dual exhaust pipes which is rumored to give way to 480hp from a 3.2 liter twin turbo V6 engine.”
Skyline - Freak
Skylines vind ik 1 van de mooiste wagens op de wereld.. het is me favoriete wagen weet er alles van..maar als se met dese gaan komen..dan oek ik wel een andere favoriete auto.. k denk wel de Mitsubishi Lanc. Evo. VIII
speel need for speed underground 2 en je weet dat dit een infiniti G35 is;)
Ok, blijkbaar wilt dit niet lukken, dus geef ik maar gewoon de link : http://www.nissanfanseite.de/Wallpapers/Nissan-Skyline-Coupe-03b.jpg
Deze auto die hier als “mule” dient voor de nieuwe GT-R wordt verkocht in Japan als Nissan Skyline en in Amerika als Inifiniti G35 Coupe.
Mijn vermoeden echter is dat de nieuwe GT-R veel meer zal gaan lijken op de GT-R Concept car waarvan men al meerdere foto’s heeft vrijgegeven (volg de link).

http://www.dieselstation.com/archive/Nissan-GTR-Proto-Concept/
Zoals jullie weten is DE Nissan Skyline niet meer in productie (de naam dan) De skyline wordt verder ontworpen on de naam Nissan Gt-R (de tekening) de photo is de Infinti G35 coupe die de chinezen onder Nissan kunnen krijgen waardoor ze het de ” nieuw skyline” noemen.
De Nissan Skyline GT-R is dus de GT-R geworden en die komt in 2007 uit met zo’n 450 Pktjes en een V6 ipv traditionele straight 6
Mensen aub leest die artikel is goed. Ok, de body van de Infinite G35 kun je duidelijk herkennen, maar wat doen ze daar op die foto. Op de foto waren ze bezig met de ophanging te testen. Ze konden ook gewoon een kartonnen doos gebruiken hé. Wat we hier zien is gewoon een gemodifieerde Infinite G35 op de ophanging van de nieuwe Skyline GTR (hoe zeker ik ook schrijf, ergens is het natuurlijk hopen dat ik gelijk heb). Als het gaat lijken op de foto, dan weet ik niet wat die mensen bezielen want het suckt. Een mislukte mengeling van de G35 en de 350Z, da is het ja. Dan heb ik liever dat ze gewoon de bestaande R-34 opnieuw in productie brengen.
http://www.autoweek.nl/newsdisp.php?cache=no&ID=4076

zo komt ie er uit te zien wat je op autoblog ziet is en blijft een infinity
en zijn ze de ophanging aan het testen en heeft voor de rest niks met de skyline te maken
350Z heeft tenminste lijnen, de oude Skyline was een baksteen met wielen.
Deze zit er zeker beter uit dan het oude vierkante model.
http://news.caradisiac.com/IMG/jpg/skyline-gtr-11.jpg
http://news.caradisiac.com/IMG/jpg/skyline-gtr-10.jpg
Dat ding is ten eerste een infinity amerikaans model voor nissan en dat ding is super lelijk het verdient het nog geen eens om de naam skyline te krijgen en zeker niet iets met GT-R, diep trieste zeepbak is het de meeste auto’s die nu op de markt komen zijn niet sportief zijn meer ingetrapte station wagons.
wat een kennis hebben jullie kijk eerst naar de gril daar zie je een ovaal met er in een A (dit is het merk acura) omdat ik veel van autos weet is dit een acura infinity g35. dus. btw die auto bestaat al lang in USA en JAP. dus dan zou dit geen prototype meer zijn. die tekening is waar. de skyline zal er zo uit zien. ik heb em gezien en de tokio auto salon. hij zal ook als links gestuurd geproduceerd worden. =) handig voor de meeste mensen in europa en amerika.
Denis, ik raad je cursus googlen aan. Het logo van Acura is een heel ander logo dan op de foto staat. Hierboven staat het logo van Infiniti op de foto. Infiniti is het luxe merk van Nissan en Acura is het luxe merk van Honda… net zoals Lexus het luxe merk is van Toyota!
Check het anders op Wikipedia bij Honda en Nissan. Dus Denis ga je autokennis maar eens lekker bijspijkeren.
Jongens elke aap ziet toch dat het duidelijk een infinity g35 is..
Maar toch ik heb plaatjes gezien van de nieuwe Nissan gt-r, en ik vind het jammer dat ze op deze weg doorgaan. Hij oogt te futuristisch, En de Skyline R-34 is gewoon absolute perfectie, en kan gewoon niet verbeterd worden qua design. Ze hebben wat dat betreft een slechte opvolger ontworpen voor de r-34.
Ze hadden beter de sylhouette R-34 kunnen gebruiken en die wat aanpassen qua licht units en details. De Nieuwe nissan GT-R zal waarschijnlijk ook niet in de Tuning wereld in de smaak vallen, en dat is dom van nissan.
Alle Nissan GT-R stonden garant voor de doelgroep tuning, racing en autoliefhebbers. Ik ben bang dat ze het voor zich zelf verziekt hebben.
Is een G35 en echt geen gt-r !
Ray (300ZX Twin Turbo)
Jullie hebben het allemaal fout. De body is idd een G35/skyline 350GT. Maar die wagen is zeker wel de nieuwe GT-R. Nissan heeft het uiterlijk verborgen willen houden en hebben de nieuwe GT-R voor tests in een G35 jasje gestoken.

Deze reactie is veel te laat uiteraard en iedereen is nu op de hoogte hoe de GT-R er uit ziet, omdat hij al rondrijdt in japan. Maar deze info wilde ik nog even delen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).