100% Tuning Spotlight: Audi TT

Auteur: , 13 Reacties

Één van de smaakvolst gepimpte auto's in Ahoy was de bijgevoegde Audi TT. In de klassieke kleurencombinatie, en toch helemaal opgedirkt. De eigenaar wist ons te vertellen dat naast de optische verbeteringen/aanpassingen ook de motor was opgekieteld tot 270Pk: "De turbo-druk is vrijwel permanent 4 bar". Op de vraag of ie daarmee zijn motor niet ging opblazen was het antwoord: "Neuh, dat gebeurt pas bij 6 bar". Het enige wat ik niet helemaal begreep waren de Porsche emblemen op de Audi velgen, maar ook daar was een plausibele verklaring voor: "Alles komt uit hetzelfde magazijn: VW, Audi, Seat, Porsche. Het hoort dus allemaal bij elkaar". Check die foto's!

Update: Meer plaatjes13 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
goe gedaan die tuning
Sacha, de hamvraag: is de eigenaar nou kapper of niet? ;-)
Geen ‘kapper’, zijn vriending/manager stond erbij en hield de boel goed in de gaten.
… zo hoort het! ;-)
Ik bedoel natuurlijk vriendin en niet vriending.
zeer goed getuned netjes afgesteld,veel PK
Ey neef, jammer dat ik geen vrij kon krijgen en er duzzz niet bij kon zijn.
Wel vette fotoowzzz hoor.
Propz voor de vetste auto van 100% tuning.

Greatz Je neefje DeNNuZ
Smaken verschillen gelukkig.. ik vind ‘m niet bijzonder. A8-wielen en Lambostyle deuren.. hoe origineel.
Ik vind em ook niet zo best. Vooral die achterlichten en grille zijn niet mijn smaak. En tja origineel vind ik em ook niet… Ik zeg altijd maar: hou ‘m origineel, dan ben je pas origineel.
Leukleuk eght een sex
perfect
coole wagens ik ben helemaal mooi die auto echt waar
Ik vind het heel mooi die site

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).