BMW Films – Einde

Auteur: , 3 Reacties

We schreven laatst nog dat automerken niet meer zonder entertainment kunnen... BMW blijkbaar wel. De welbekende website BMWfilms.com stopt er namelijk mee. Op zich geen rare keuze want de site is al wat jaren oud en heeft voor voldoende publiciteit gezorgd. Deze week, 21 oktober, zal volgens autoblog.com de website worden gesloten.


De hoofdrolspeler van de BMW-Films was oa Clive Owen, een huur-chauffeur, die met zijn BMW (Z4) in benarde posities terecht kwam. Diverse bekende regiseurs hebben meegeholpen aan de films, zoals John Woo, Ang Lee, John Frankenheimer (Ronin), Tony Scott en Guy Ritchie (Snatch). BMW heeft een DVD beschikbaar waar alle 8 films op staan, de wagens die daarin schitteren zijn de BMW Z3, Z4, 740i, 540i, M5 en X5. Mijn favoriet is nog altijd die film met Madonna en haar M5 ;)3 reacties

Zo te zien is die DVD in NTSC ipv in PAL dus kunnen we niet veel met die dvd doen tenzij je een region free dvd player hebt. Wel spijtig.
cool ik wil zze allemaaaaaal zien!
Ik heb ze alle acht thuis op de computer, en ze zijn allemaal briljant, vooral die met Madonna idd. :d
Ik vind die met die Auberlen ook wel goed als ze je laten zien hoe die filmpjes worden geschoten. Het meest briljante eraan vind ik eigenlijk dat ze gewoon standaard auto’s hebben gebruikt waarvan ze alleen de ESP e.d. hebben uitgeschakeld.
Dat geeft toch wel aan dat je echt wat hebt aan achterwielaandrijving en een goeie gewichtsverdeling.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).