Bovag niet te spreken over de ANWB

Auteur: , 1 Reactie

Bovag-directuer Koos Burgman is niet te spreken over ANWB en dat heeft hij zijn ANWB-collega Guido van Woerkom per brief laten weten. Met de verschillende onderzoeken die belangenvereniging de laatste tijd in de autowereld heeft gedaan, is herhaaldelijk slecht werk afgeleverd...

Een recent onderzoek naar de biedingen van dealers op een negen jaar oude Carina, was de druppel die de emmer deed overlopen. Volgens Burgman stelt de ANWB de autobranche en de vele goedwillende professionele bedrijven in een verkeerd daglicht en vraagt dan ook om een rectificatie.

Onlangs had de ANWB het nog aan de stok met de Nederlandse Landwind importeur.

Lees meer op automotive-online.nl.1 reactie

F*ck the ANWB…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).