ANWB snapt ophef van de Bovag niet

Auteur: , Geen reacties

Gisteren schreven we nog over de Bovag die de laatste tijd niet erg te spreken is over de ANWB. Dit had de Bovag-directeur per brief aan zijn ANWB-collega laten weten. Die op zijn beurt snapt niet waar de Bovag zich zo druk over maakt en kan de ergenis van zijn collega-directeur op geen enkele manier plaatsen...

In een schriftelijk antwoord gaat ANWB-directeur Guido van Woerkom met name in op de aantijgingen rond het recent gehouden onderzoek naar inruilprijzen, maar over al het andere gepruts van de laatste tijd, wordt niet gesproken. Het onderzoek was voor de Bovag namelijk de druppel die de emmer deed overlopen. (via automotive-online.nl)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).