Definitief: Carver over drie weken in productie

Auteur: , Geen reacties

Een complete verrassing is het niet meer, want eerder werd al bekend dat er serieuze gesprekken gaande waren om de Carver in productie te nemen. Er werd zelfs al langer geroepen dat de productie zou starten, maar onlangs is definitief bekend gemaakt dat de serieproductie over drie weken begint in een fabriek in de buurt van Straatsburg, aldus commercieel directeur Eric Blomsma van Carver Europe GmbH woensdag in Tokyo...

Volgend jaar verwacht Carvar tussen de vijfhonderd en duizend exemplaren te produceren. In 2007 komt de Carver II in productie. Daarvan zullen naar verwachting jaarlijks tussen de 5000 en 10.000 exemplaren worden verkocht.

De Carver is een project van de familie Van den Brink in Dordrecht, waar al sinds 1997 aan wordt gewerkt. Je mag erin rijden met een autorijbewijs. De Carver I zal in ons land 39.950 euro gaan kosten. De Carver II, die dus in 2007 wordt verwacht, moet onder de 20.000 euro blijven. De Carver wordt als motorfiets belast (via autotelegraaf.nl).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).