Getaway in Athens, vervolg op Stockholm

Auteur: , 24 Reacties

Je kent de film Getaway in Stockhom (GIS) waarschijnlijk wel, een amateuristisch-lijkend filmpje over een Porsche 911 die 's nachts door Stockholm aan het rijden is en wordt aangehouden door de politie. Op het moment dat de coppers uitstappen gaat de Porsche er vandoor en begint het echte streetracing. Vervolgens zijn er maar liefst vier vijf sequals gemaakt van deze Getaway. Dankzij een tip van Lukas werden we er op gewezen dat er nu ook een "Getaway in Athens" is, probleem is echter dat ik em niet kan vinden...

Getaway in Athens is met een BMW M3 en een Mitsu EVO8 in de hoofdrol. Ben dus wel benieuwd… Ik heb gezocht op BitTorrent files maar kan niet echt een goede versie vinden. Voor deze moet je je aanmelden dus dat zuigt, en het zoeken op TorrentSpy.com levert alleen de Stockholm-serie op met zeer lage download snelheden.

De film schijn je ook met eMule te kunnen downloaden maar dat heb ik weer niet… Iemand suggesties?

Oh ja, hier alvast de DVD-cover.24 reacties

Heb net even gekeken… Met eMule is een versie van maar liefst 350 MB te downloaden. Iets te groot dus om online te zetten…
Check http://www.yousendit.com gratis diskspace voor een paar dagen…
Je kunt daar tot max 1Gb uploaden, stuur de link naar jezelf en post em hier:)
ff tussen haakjes: Torrentspy.com heeft in mijn ogen de beste downloadsnelheden die je kunt halen, zeker vergeleken bij nltracker of torrentspy.
Ik ben ondertussen bezig met uploaden.. post linkje hier wel als ’t klaar is :-)
Trouwens, die EVO8 speelt maar een hele kleine rol.. toen ik ’t mailde las ik dat die twee de hoofdrol speeledn, maar dat viel tegen ;-)
“ff tussen haakjes: Torrentspy.com heeft in mijn ogen de beste downloadsnelheden die je kunt halen, zeker vergeleken bij nltracker of torrentspy.”
Slaat helemaal weer nergens op wat ik daar blaar… ik las niet goed :S ’t is al wat later he.. krijg je dat ;-)
Ik wil nu niet moeilijk doen hoor maar wat hier staat klopt niet echt. Vervolgens zijn er maar liefst vier sequals gemaakt van deze Getaway
Er zijn er reeds 5 en aan nummer 6 zijn ze momenteel bezig. Die films zijn echt te gek, nu hopen dat die Athens versie ook zalig wordt.
Nog iets, voor suggesties ik download altijd via http://www.mirc.com (een soort chat programma) en zoek mijn data via http://www.ircspy.com
@Jan, je hebt gelijk, heb het aangepast!
@Lukas, thanks voor de images, ziet er goed uit!
Downloaden gaat wel niet zo vlot. Wat is de kwaliteit van de film? Want 350MB voor een volledige film lijkt me niet veel.
Damn, Dankjewel! ben alleen te laat… “Your transfer cannot be completed. The file has most likely exceeded its allotted bandwidth or has been removed by the original sender or a recipient.”
hmz.. heb niets verwijderd.. “Wat is de kwaliteit van de film? Want 350MB voor een volledige film lijkt me niet veel.”

klopt, duurt ook maar iets van 20 minuten
Ik heb er een torrentje van gemaakt bij torrentspy en seedler.org
Thank you! Ben em nu aan het binnenhalen…
Sir Smokalot
Ik heb het ding een dag of 10 geleden gedownload, maar ik vond het niet geweldig de moeite waard.
De EVO speelt idd bijna geen enkele rol (is even te zien bij een stoplicht-race), er is 1 camera, vanuit de cockpit, en de drift-skills van die tzatziki-vreter zijn niet echt om over naar huis te schrijven.
Nadeel voor hem is natuurlijk dat je 1) in Athene ontzettend gladde wegen hebt en 2) hij niet kan zien wat er achter de bocht zit.
Maar de man rijdt wel volgas, en klapt soms over stukken slecht wegdek, waarbij je denkt dat hij zijn bumper gaat verliezen.
Aan het geluid te horen dacht ik zeker te weten dat het een M3 CSL was, maar het geluid kan natuurlijk ook wat vervormd zijn….
Oh, en een laatste ding: GIS 6 is al uit (ben ‘m nu aan het binnenhalen :)). Gaat tussen een 911 GT3 en een viper GTS. Als ik tijd heb, post ik zo wel wat screenies
Sir Smokalot
Screenies:
http://fapomatic.com/show.php?loc=62&f=bscap037.jpg
En dat gaat zo verder tot bscap059.jpg.
Vooral nummer 51 is erg goed gelukt al zeg ik het zelf.
Ik heb helaas nog niet de kennis in huis om al die zooi in een bestand te bundelen, ik zal me er eens in verdiepen….
Vond het ook niet echt de moeite waard, een samenvatting van 3 a 4 minuten was ook goed geweest… waar heb je GIS 6 gevonden?
Check trouwens de multiple file-upload bij flurl.com, erg handig voor meerdere bestanden!
Ik zie ’t verschil niet echt tussen dit en GIS.. ben GIS6 ook aan ’t binnenhalen, zal ’s zien..
“Vond het ook niet echt de moeite waard, een samenvatting van 3 a 4 minuten was ook goed geweest…”

dat is ’t zelfde voor GIS 1 t/m 5 en nu 6 dus ook..
Hey,

Ik weet niet of het door iedereen al gezien is maar ik heb hem alsnog gevonden bij video.google.com dus check it out…

http://video.google.com/videoplay?docid=-2533998590225244661&q=getaway+Athens

Greetzzzz

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).