Koenigsegg Laptop!

Auteur: , 1 Reactie

Wat is exclusiever dan een Ferrari, Lamborghini of Hummer? Juist, en daarom is er waarschijnlijk na de Acer Ferrari Series, de Hummer Laptop en de Lamborghini notebook nu een Koenigsegg Laptop! Er zullen twee modellen worden uitgebracht, de CCR en de Ghost. De CCR is voor iedereen verkrijgbaar, de Ghost is alleen bestemd voor degenen die ook echt een Koenigsegg bezitten. Leuk idee maar what's next? Een Spyker scheersetje?

De Koenigsegg laptop wordt verkocht via 24store.se.

Lees het bericht op koenigsegg.com (via jalopnik.com).1 reactie

Ik heb gehoord dat Audi sleutelhangers gaat verkopen voor 50 euro. Mag je alleen kopen als je al een Audi hebt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).