Rijimpressie Caterham CS-R 260

Auteur: , 3 Reacties

Caterham maakte al jarenlang reincarnaties van de befaamde Lotus 7. Een update was al in april aangekondigd en AutoCar heeft de vernieuwde Caterham gereden. Talloze aanpassingen aan het onderstel, waarbij ondermeer de verouderde De Dion achteras plaats heeft gemaakt voor dubbele wishbones, hebben geleid tot een nog scherper weggedrag.

Ook motorisch is er nieuws: met als basis een Ford Duratec 2.3 motor is Cosworth aan de slag gegaan. Met onder andere nieuwe zuigers, krukas en een aangepaste kop perst de 2.3 liter er nu 260 pk bij 7500 toeren uit. Zo veel PK gekoppeld aan een auto die net zo veel weegt als twee voordeuren van een Q7, staat garant voor indrukwekkende prestaties. De acceleratie naar de 100 moet in ongeveer 3,5 seconden kunnen en de auto heeft een top van 250 km/u.3 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ook indrukwekkend zijn de prijzen. We zullen maar al beginnen te sparen! :)

Factory Build
£31,000*
Self Build
£28,500*

http://www.caterham.co.uk/showroom/index.htm
ik zoek een auto zonder motor, want de motor heb ik al en wil ik er zelf inbouwen.

Of heeft er iemand nog een bouwpakket staan en wil er vanaf??

Of moet nog iemand zijn auto gespoten hebben, wij hebben een autoschade spuiterij en geven graag een prijsopgave/offerte.
@heidstra….. je kunt eens op http://www.robinhoodsportscars.com kijken. Of anders is er via marktplaats en/of speurders van alles te vinden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).