Richtprijzen Jaguar XK

Auteur: , 6 Reacties


Definitieve prijzen wil Jaguar nog niet geven, maar als je op de kleintjes moet letten, is de XK toch al niet je auto. De instapper wordt de XK coupé die voor een luttele 114.000 euro is af te halen bij uw lokale Jaguar dealer.

Voor de Convertible (cabriolet voor de taalpuristen) moet 125.000 euro worden afgetikt. Beide XK’s worden dan aangedreven door de nieuwe 4.2 V8-motor, maar later komt een goedkopere (en langzamere zescylinder). Ook een snellere Supercharged versie komt eraan, maar komend voorjaar zal vooralsnog de gewone V8 te bestellen zijn.6 reacties

liever een 6 serie
Wanneer komt de xkr?
autoliefhebber
Leuk zo’n kopie van de Aston Martin DB7. Die Ford-bedrijven kunnen kennelijk alles van elkaar gebruiken. Wanneer komt er een Volvo sportwagen met deze styling?
land rover krijgt motoren en de xkr krijgt de luchtinlaten.
veel te duur voor deze wagen, kun je nagaan wat voor andere mooiere auto’s je daar voor kunt kopen.
Earlier today Jaguar took a major step to regaining its image as a leader in the market for luxury sports cars, with the completion of the first production XK.

The car rolled off the line this morning at Jaguar’s Castle Bromwich plant, also the site for XJ and S-type production, much to the delight of Jaguar management and staff. Jaguar’s Managing Director, Bibiana Boerio, said that, “The launch of a new Jaguar sports car creates momentum, excitement and a buzz that marks an historic step in the company’s revitalisation plans.”

The company has made a significant investment in facilities and equipment to build the aluminum body-structure of the new car, on top of the previous investment in tooling for the aluminum-bodied XJ. It’s safe to say that Jaguar’s near-term fortunes will rise or fall on the success of the XK.
hij lijkt op de nieuwe Fiat !!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).