Route Mobiel vs ANWB: een puntje voor de ANWB

Auteur: , Geen reacties

De soap over de pechhulprivalen Route Mobiel en de ANWB kent weer een nieuwe ontwikkeling. Route Mobiel had de ANWB voor de rechter gesleept voor een kort geding, omdat de ANWB onjuiste berichten zou verspreiden over Route Mobiel. De rechter heeft hier vandaag uitspraak over gedaan en wijst de eis van Route Mobiel af. De rechter is van mening dat de ANWB geen klinkklare onzin over zijn concurrent verspreid...

Volgens de ANWB helpt Route Mobiel mensen met pech niet echt, maar sleept ze enkel weg. Volgens de rechter in Amsterdam maakt de ANWB zich hiermee niet schuldig aan misleidende uitspraken, met name omdat Route Mobiel zelf toegeeft dat 40 procent van de pechgevallen wordt weggesleept (via nu.nl).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).