Kumho banden: Gummen met kleur!

Auteur: , 11 Reacties

Leuk dat gummen maar zou het niet kick zijn als je ook nog een kleurtje kon meegeven aan die rook die tevoorschijn komt na een flinke stoot gas? Dat kan, met de Ecsta MX-C banden van Kumho! De bandenfabrikant heeft dit probleem aangepakt door een toegevoegde chemische samenstelling op te nemen in het rubber waardoor rode rook tevoorschijn komt op hoge temperatuur. Er is ook al een blauwe-rookversie gemaakt en geel is onderweg! Het drift team Enjuku Racing, die gesponsord worden door Kumho, kwam op het idee.

De banden, die het uitstekende ultra-hoog-prestatierubber van de Ecsta MX als uitgangspunt gebruiken, zouden binnenkort verkrijgbaar moeten zijn. De prijs is wel wat heftig; $1995,- Automobilemag.com deed een paar donuts met een 2005 Pontiac GTO en hebben er een video van gemaakt.

Meer images (wallpapers) van de Pontiac op automobilemag.com (via autoblog.it).11 reacties

Belachelijk, slecht voor het milieu en geldverspilling. Nee, voer die handel maar af.
Nou Orlando, jij gunt een ander zijn plezier/hobby ook niet.
Ik gun een ander zijn hobby wel, maar ik vindt niet dat dat ten koste moet gaan van andere dingen. Je kan daar voor dat geld minder vervuilende dingen kopen dan een set banden dat een kleurtje afgeven?
Tja, zo ken ik er ook nog wel een paar: Alle auto’s met meer dan 80Pk gaan ook ten koste van andere zaken. En meer dan 80Pk is ook niet nodig.
gun ieder zijn plezier
(auto’s van meer dan 80pk zonder grotte cc zijn iet slecht ze vebrijkens juist minder)
Jan-Jaap-Karel-Kees
Jeah right dekster
Zeker weer zo’n japans banden merk? Die jappen komen altijd met belachelijke dingen op de markt….. ik noem maar een gek voorbeeld licht gevende ventieldopjes ookal zoiets dat je zegt van hmmm zie je het al voor je lichtgevende ventieltjes op je enzo :P
Het is te vergelijken met:
– racing sticker op je tankdop
– (nep)remschijven die aan je wieldoppen vast zitten
– luchthappers die niet zijn aangesloten
Kijk kijk ik ben stoer! I do a burn out in pink!
Kumho is geen Japans merk !!!!! maar een Koreaans!

get your facts right! Junior
– luchthappers die niet zijn aangesloten

:’)

hier stopte ik met lezen. Kabeltje aangesloten van je hoodscoop? :’)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).