Welke routeplanner gebruik je?

Auteur: , 15 Reacties

Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig een navigatiesysteem (Sony, VDO of TomTom). Daarnaast zijn er echter ook nog vele routeplanners. Vraag is welke routeplanner jij gebruikt? Er zijn een aantal bekende sites die route-informatie leveren, zoals Lokatienet (=Routenet) of de Leaseplan of de ANWB routeplanner. Maar je kunt ook nog altijd "offline" je route plannen, bijvoorbeeld met de AND Deluxe routeplanners.

Zelf heb ik het idee dat Lokatienet me aan het eind van de rit altijd de verkeerde kant op stuurt, dat is in ieder geval een aantal maal gebeurd… Ik verneem graag jullie ervaringen met routeplanners via de reacties…15 reacties

Superkoerier
http://www.viamichelin.com is degene die ik gebruik voor online route bepaling.

Qua navigatie in de auto heb ik daarvan ook Mapsonic op de Palm draaien (bevalt erg goed). Daarnaast heb ik ook nog een serie citoplan boekjes liggen van de grotere steden in de Randstad. Erg goede boekjes, ook al gaan die binnenkort wel de auto uit als Mapsonic zijn werk goed blijkt te doen.
http://www.map24.com
leuke feature is het in en uitzoemen en het stap voor stap zoemen
Sir Smokalot
Yup, hier ook map24.nl
Voorheen gebruikte ik ook nog wel eens mapquest, maar map24 is beter.
Sir Smokalot
Hee, die viamichelin is ook niet beroerd! Er staan zelfs de wegwerkzaamheden aangegeven op de 31 vlak over de grens bij Groningen (normaalgesproken kom ik nooit met mijn voet van het gas daar, maar met die werkzaamheden dus wel…..)!
http://www.teleatlas.nl/ Daar zit je al snel aan vast met een duitse auto (http://www.comand.nl/). Op zich wel OK, alleen inmiddels redelijk ouderwets (CD i.p.v. DVD), maar wel leuk geïntegreerd met de auto.
volgens mij is http://www.viamichelin.com nog steeds de top op het gebied van routeplanners…
Bedankt voor de reacties, viamichelin kende ik nog niet. Ziet er wel goed uit. Map24 en mappy had ik al wel eens iets van gezien maar heb er geen ervaring mee.
Ik heb geen navigatiesysteem, maar om te bepalen waar ik precies moet zijn, gebruik ik EasyTravel Pro 5.0 Europe (op de PC). Werkt uitstekend!
Ik ben op zoek naar een (internationale) routeplanner die mij leidt langs LPG stations.
Ik heb er een aantal bekeken die hier nu staan. Maar ik vind Map24 nog steeds veruit de beste. Is misschien gedeeltelijk uit gewoonte omdat ik die al drie jaar gebruik. Maar de functies zijn gewoon uitstekend en de aangegeven route klopt zeer aardig
Lang leve het Shell Stratenboek
tegenwoordig een tomtom maar ik heb goede ervaringen (ook in Europa met de routeplanner van BP http://route.bp.nl/route/index.php
Enige irritante is dat er altijd BP tankstations dichtbij je route worden aangegeven…
Leuk allemaal maar mijn dure Navigon 8110 met teleatlas is het niet mogelijk GPS coordinaten op te geven.
Kan wel terplaatse een coordinaat oproepen … dan ben ik er al, dus.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).