Range Rover Sport door Troy Lee Design

Auteur: , 6 Reacties


Land Rover toont op de SEMA een concept van de Range Rover Sport Supercharged met een op maat gemaakte kleurindeling van Troy Lee Designs. De paint job bestond uit maar liefst 10 onderdelen! Dit kostte meer dan 250 uur werk waarbij kleuren als Tru Blu Metallic, Candy Tangerine en Cherry Pearl gebruikt zijn.

De kleur van het interieur is met de hand gedaan in Candy Apple Red… Andere noemenswaardige details zijn het 1000-watt harman/kardon sound system en het 12 karaats witgoud op de Range Rover belettering! Meer info op troyleedesigns.com (via autoblog.com).6 reacties

is psies gecrasht geweest en dan wa kapkes gaan halen bij een stort ofzo… vanbuite zie m der dus ni uit !!!
helemaal mee eens wat een lelijk ding
De paintjob is bess wel mooi hoor….vooral dat lichtblauwe bij het voorwiel…(h)alleen jammer van de velgen
Laat die troy lee het bij motoren houden want car styling is niet aan hem besteed zo te zien. Maar wel leuke kleurenstelling en design maar niet voor op een Land Rover.
Ziet er zeker dik uit, zeker omdat hij maar één baan heeft gebruikt. Leer eens de tijd te waarderen die er in gestoken is. IPV van alles te beoordelen vanuit de zilveren Astra die bij je op de stoep staat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).