Alfa Brera info en images

Auteur: , 4 Reacties

Veel nieuwe foto's van de nieuwe Alfa Romeo Brera via onze collega's van autoblog.it. Zo zijn er wat verhelderende images van de buitenkant, het interieur en foto's van de officiële folder. Daarnaast had autoweek.nl deze week ook een rij-impressie van de Brera. De wagen is begin 2006 verkrijgbaar met een tweetal krachtbronnen...

De sterkste is een 3.2-liter V6 met 260pk en een koppel van 322Nm (met Q4), prestaties zijn een sprint van 6,8 seconden naar de honderd en een topsnelheid van 240 km/h. De andere motor is een 2.2 JTS (zonder Q4) met 185pk en een koppel van 230Nm. Deze Brera sprint in 8,6 seconden naar de 100 en heeft een topsnelheid van 222 km/h.

Hier nog een stapel foto’s van een Italiaanse testrit.4 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
sex.op.wielen
als de gta nog kinkier wordt, blokkeer ik mijn bankrekening voor een jaar.
chiq
De buitenkant is nice, maar de prestaties voor met name de 3.2 kunnen beter en het interieur is een beetje kaaltjes.
Autobild doet ook aan een Fahrbericht: http://www.autobild.de/test/neuwagen/artikel.php?artikel_id=10105

G(l)anz wie in alten Zeiten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).