Auto van The Flintstones te koop op eBay

Auteur: , 1 Reactie

De auto van de Flintstones is te koop op eBay. Het gaat hier om het model dat gebruikt is in de film The Flintstones uit 1994. Het bieden begon bij 5.000 dollar en met nog maar 6 uur te gaan staat het bod op 6.600 dollar. Er is slechts 7 maal geboden op deze Flintmobiel. Het zou leuk zijn wanneer dit voertuig echt gereden kon worden, maar het is niet meer dan een collectors-item voor de die-hard Flinstones fan...

Je kunt hier nog even kijken naar de advertentie op eBay, althans als je niet te laat bent, want de sluitingsdatum is nabij. Voor het eelt onder je voeten is het misschien maar beter dat dit model niet echt kan rijden (via: jalopnik.com).1 reactie

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Het eindbod is uiteindelijk US $6,801.00 geworden oftewel een 5,757.93 EUR

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).