Topgayer: de TopGear voor homo’s

Auteur: , 4 Reacties

Dat homo's evengoed fanatieke liefhebbers van auto's kunnen zijn, dat spreekt natuurlijk voor zich. De man die het "homoschap" uitgevonden had kunnen hebben, Sir Elton John, kocht onlangs bijvoorbeeld een dikke turquoise Audi Q7. Daarom begrijp ik niet zo goed waarom er nu speciaal voor de homo's een auto en motor site in het leven geroepen is. Het Britse TS Media wil met de site op geheel eigen wijze de homo-scene op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes...

We zullen de site voor jullie in de gaten houden. Wel jamemr dat de term TopGear gebruikt is om aandacht te krijgen. Nu maar hopen dat niet al het nieuws roze gekleurd is. Neem anders zelf even een kijkje op Topgayer (via: hln.be).4 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Sir Smokalot
Ach ja, tussen alle normale homo’s zullen de profileer-nichten, die wel volledig geaccepteerd willen worden (want ze zijn toch ook normale mensen, net als elke hetero?), maar zich tegelijkertijd zeer duidelijk afzetten tegen de normale maatschappij door op een bootje in een roze jurk en met een stoot make-up rond te huppelen, altijd blijven… Kennelijk is er een doelgroep voor, hoewel deze site voor mij riekt naar een broodje hoax met extra mayo.
save the cars
Geef die gasten van de eerste keer ook een eiland.
Top Queer was het toch?
jamemr = jammer :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).