Zondagavond nieuwe afleveringen TopGear!

Auteur: , 11 Reacties


Jeremy, Richard en James zijn komende weken te zien in een nieuw seizoen TopGear, de eerste uitzending is aanstaande zondag 13 november om 21:00 uur lokale tijd. Kijken dus, uiteraard op de BBC want anders moet je weer een aantal maanden wachten! Alhoewel de diverse features nog steeds erg vermakelijk zijn, vond ik de races van vorig seizoen wel steeds minder leuk (Jeremy vs James en Richard met boot, Jeremy vs James en Richard met vliegtuig).

Maar ze zullen vast niet in herhaling vallen. De jongens van TopGear kennende hebben ze wel weer wat nieuwe idee├źn, op de site van TopGear worden alvast wat hints gegeven. Bijvoorbeeld een hondenrace (greyhound), uiteraard met hond vs machine. En zo te zien zal een Audi RS4 het opnemen tegen een bergbeklimmer (Pike’s Peak?). Ook zullen de heren het proberen eens te worden over de beste supercar, James May neemt een Ferrari 430, Hammond de Pagani Zonda en Jeremy uiteraard de Ford GT (image).11 reacties

wel spijtig dat er slecht 6 afleveringen zijn
KEI goe programa
Jeremy had toch iets aan zijn rug?

@dekster Waarom 6 afleveringen? Waar staat dat?
Superkoerier
Het was een fijne aflevering. De redetwisten over wat nou de beste auto is blijven uitermate vermakelijk. Het is de Engelse taal op haar mooist.
Klopt, heb weer zitten genieten! En een leuke vermelding van onze Neerlandse Klaas zwart met zijn Ascari;) Een 5e tijd is toch zeer netjes! En de twist over de V8 Vantage, BMW M6 en Porsche 911 was inderdaad erg vermakelijk.
Wat betreft die 6 afleveringen dat klopt volgens mij (6 weken), en dat Jeremy iets aan zn rug had was volgens mij vorig seizoen. Er werd toen gesproken over Sabine Schmitz en dat zij de autotests voor haar rekening ging nemen, vervolgens nooit meer wat van vernomen…
Dat aan zijn rug was naar het schijnt iets serieus, ik dacht dat de dokter had gezegd 6maanden niet meer kunnen rijden daarom dat ze een probleem hadden met de opnames. Maar blijkbaar geen problemen of waren de vorige seizoenen van Top Gear meer dan 6afleveringen.

Ik zou ook voor de Porsche 911 kiezen en dan de BMW M6
Sir Smokalot
Grappig om te zien dat ze een item over de banden met gekleurde rook hadden, waarover we hier tijden geleden al konden lezen!
Ja, las er vorige week ook opeens iets over op het autoweek weblog, oud nieuws! ;)
Leuke uitzending trouwens, doe mij die RS4…
Wel heel erg zonde dat ik al deze afleveringen al gezien heb, rs4 cayenne hondenrace
tja, als je ruim een jaar later een reactie plaatst…
o hahah chit sorrymensen
Ik ga echt kijken vanavond naar de nieuwe aflevering van Top Gear.
Ik hou echt zo manne veel van dat programma.
Het is grappig, er zitten vette auto`s in en met Richard is er altijd wel wat te beleven ;)
Nou doei doei doei
-xxx-
kayleigh
p.s. I LOVE YOU HAMSTER

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).