Auto’s worden steeds eet-vriendelijker

Auteur: , 1 Reactie

Als auto-ontwerper zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden bij het ontwerpen van een nieuw model. Hij moet allereerst mooi zijn, want ander koopt sowieso niemand 'm, maar daarnaast moet 'ie veilig zijn én natuurlijk praktisch. Bij deze laatste voorwaarde "praktisch" is men een beetje doorgeschoten. Bij het ontwerpen van auto's wordt nu ook rekening gehouden met het fast-food-friendly-gehalte...

Spleten tussen de achterbank delen worden zoveel mogelijk voorkomen, want daar kunnen alleen maar Franse frietjes in verdwijnen. De bekerhouders worden vergroot, zodat daar nu ook de super-size bekers in passen en het instrumentarium en dashboard moeten tegen een scheutje frisdrank kunnen. Dit artikel kwam ik tegen op het Amerikaanse autoblog.com. De Amerikanen staan bekend om hun vreetgewoonte. In hoeverre dit ook geldt voor Europese de auto’s is mij niet helemaal duidelijk.1 reactie

De beste tip is om leren bekleding te nemen. Da´s lekker makkelijk schoon te maken!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).