Mag ik uit de categorie “Jammer joh” de Diablo?

Auteur: , 10 Reacties


Met deze Lamborghini Diablo 6.0 uit 2001 is iets behoorlijk mis gegaan. Het ongeluk gebeurde op 28 oktober rond 17.30 in Fremont California. De auto was weggebracht naar de garage voor onderhoud of een reparatie. Toen de monteur even een testblokje reed ging het mis...

Nog geen 400 meter verwijderd van de garage verloor de monteur de controle over het stuur en eindigde via een stoeprand tegen een muur (die overigens niet meegaf). Bijzonder genoeg was de eigenaar nog heel relaxed en maakte zelfs wat grappen op de plek des onheils. Een voorbijganger die deze foto’s stond te maken, werd zelfs gevraagd om deze op WreckedExotics te zetten.10 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
De eigenaar heeft een goed excuus tegenover zijn vrouw dat ie nu toch maar de Murcielago moet aanschaffen
Test geslaagd. Patient overleden.
Ja de eigenaar zel er toch geen rotte frank aan moeten geven. Dus zal hij wel een nieuwe moeten krijgen of een mooi bedrag zodat hij een nieuwe kan kopen…
de monteur gaat weten waarvoor hij werkt en een loon verdient
Jan is gewoon een verzekeringskwesty hoor! Die monteur kan nu wel zeggen dat hij een Lamborghini in de prak heeft gereden. De eigenaar zal de dagwaarde terug krijgen maar die zal vast genoeg geld hebben voor een anderen.
jesus toen ik dit sag ik oooh wat sonde van die aotuw jesus ik heb echt medelijde met die autow en owjah kan die beter een Murcielago kope
sorry dat het een beetje laat is dat ik op deze topic reply nu. anyway, waarom zou die gozer beter een murcielago aanschaffen? ik vind de muccielago een superbak hoor, maar de diablo is de laatste ECHTE lamborghini. die gozer heeft denk ik toch poen genoeg, dus als ik hem was zou ik een murcielago kopen, en als ik nog ergens een 2de hands diablo zag staan gewoon er bij nemen:)
Beetje ’t zelfde verhaal als bij Ratelband met z’n Bugatti
@Berent: Klopt! Ik had ook een deja vu. Ik had al een link naar dit artikel geplaatst in de reacties van het artikel over Ratelbands Bugatti (h)
zonde zonde zonde. weer een exoot vernietigd!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).