Mubadala is aandeelhouder van Spyker NV

Auteur: , 4 Reacties

Afgelopen weekend werd al bekend dat investerings-maatschappij Mubadala, onderdeel van de regering van Abu Dhabi, een belang van 17% neemt in Spyker! Mubadala heeft reeds een aantal interessante aandelen waaronder 5% in Ferrari en 25% in LeasePlan Corporation.


Het gaat hierbij om een flinke som geld; 625.000 aandelen voor 12,- Euri per stuk (7,5 miljoen). De investering zal worden gebruikt om een nieuwe productlijn te introduceren, de Super Sports Utility Vehicle. In het persbericht wordt gesproken over een Spyker D12, eerst was dit nog een C12 Peking-to-Paris? De SUV zal al over een paar maanden te zien zijn, namelijk op de Autosalon van Genève in maart 2006!4 reacties

Hoe zit dat nou? Krijgt die nieuwe SUV de naam D12?
Volgens de laatste berichten is het D12, dat lees ik iig steeds vaker…
Zo zo, goeie inverstering……
*investering.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).