Hummer H3 voor op de golfbaan

Auteur: , 1 Reactie

Ogen uitsteken met je brute bak op dikke sloffen is een aangelegenheid die nu ook zijn weg naar de golfbaan gevonden heeft. Rondrijden in een zo'n standaard golfkarretje kan straks écht niet meer. Het moet dan minsten een Lambo golfkar zijn of een strak gepimpt model met spinners. Hummer duikt nu ook in dit gat in de markt en komt met de Hummer H3 voor op de golfbaan...

Alles aan deze golfkar is groot uitgevoerd, maar de prijs valt uiteindelijk erg mee, want die bedraagt omgerekend nog geen 8.000 euro. De uitrusting is behoorlijk compleet. Denk hierbij aan remmen op alle vier de wielen, een achteruitrij-signaal waarschuwingslichten, maar de chromen grille en kolossale wielen (15-inch voor een golfkarretje!) maken ‘m echt af (via: autovisie.nl).1 reactie

Autoblog.nl » Archief » TomTom op je golfkar? » Autonieuws van de straat
[…] Het wordt steeds gekker met die golfkarretjes, vooral in de US natuurlijk. Wat is er nou leuk aan als je allemaal in hetzelfde witte karretje rijdt? Niks toch? Nee, er moeten two-tone strepen op de wagen, verwarming van binnen, 10 inch wielen ipv 8 inch (liefst chroom) en een stalen frame kan ook geen kwaad. We schreven al eerder over een Hummer H3 voor de golfbaan en een Lamborghini golfcart. Het pimpen is nu dus definitief doorgebroken en ook de GPS-systemen blijken erg populair. Handig zo’n TomTom want je kunt dan direct even kijken wat de afstand is naar de volgende green… […]

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).