Opel Antara GTC is Conceptcar of the Year

Auteur: , 2 Reacties

We zagen deze Opel Antara GTC (Gran Turismo Crossover) dit jaar bij de presentatie op de IAA. Dit helemaal niet verkeerde concept dient als voorbode voor de nieuwe Frontera. Als aanmoediging heeft Opel met de Antara de "Conceptcar of the Year" prijs gewonnen...

De prijs Conceptcar of the Year wordt jaarlijks uitgereikt door het Britse AutoCar, het oudste automagazine van Groot-Brittannië. Volgens uitgever Rob Aherne is Opel wat design betreft op de goede weg. Volgens hem is de Antara één van de meest aantrekkelijke gezinsauto’s van dit moment.2 reacties

deze auto verdiend die prijs
Autobild heeft exclusieve beelden van de nieuwe Antara, ziet er al een stuk minder flitsend uit als de conceptcar: http://www.autobild.de/projektor/galerie.php?pos=0&artikel_id=10189

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).