Ruim 60.000 ANWB-ers naar Routemobiel

Auteur: , Geen reacties

Het is maar wie je gelooft, maar minimaal 61.000 ANWB leden zijn overgestapt naar Route Mobiel, terwijl deze zelf beweerd dat het er 65.000 zijn. Met de ANWB gaat het niet lekker, want het totale verlies zal 90.000 leden zijn. Dus zal de ANWB voor 100 miljoen euro moeten bezuinigen. Door 600-800 banen te schrappen, hoopt de ANWB de zaken op orde te krijgen. De opkomst van Route Mobiel, die sinds september 2004 actief is, is een van de problemen voor de ANWB. Route Mobiel vaart er echter prima bij, zij verdubbelen het aantal klanten ten opzichte van vorig jaar en komen daarmee uit op 200.000 klanten.

Voorlopig blijft het een mooie strijd, waarin de ANWB beweert dat Route Mobiel mensen met pech niet ter plaatse helpt, maar alleen wegsleept. Ook zou Route Mobiel onjuiste prijsvergelijkingen hebben verspreidt (via nu.nl). Met dank aan Marcel voor de tip!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).