Saab sportwagen in 2006

Auteur: , Geen reacties

Saab is afgelopen dagen flink in het nieuws. We schreven dit weekend al over twee mogelijke nieuwe modellen, inclusief SUV... Gelukkig nu even geen nieuws over de eventuele zevenzitter, maar over een sportief model van Saab. Ten eerste komt er geen Saab op basis van de Solstice (Opel GT), in plaats daarvan zouden er plannen zijn om een voorwiel-aangedreven sportwagen te maken gebaseerd op de Opel Astra OPC coupe. Dit betekend een Saab met 2.0-Liter turbo viercilinder van 240pk, of een V6 uit eigen huis.

De naam “Sonnet” wordt al genoemd als mogelijkheid maar Saab heeft officieel nog niets vrijgegeven hierover. De Saab sportster zal onthuld worden op de autoshow van Genève autoshow in 2006. Daarnaast komt er een nieuwe middenklasser op basis van de Cadillac BLS.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).